Open Daily 8:00 to 22:00
Hey! Our experts are ready to answer your questions
Monday - Friday : 10:00 to 18:00
Saturday : Close
Sunday : Close

Swedmart pressar priserna

Nedan beskriver vi processen av hur vi lyckas ge våra kunder toklåga priser på kvalitetsprodukter som annars brukar kosta det dubbla eller mer hos våra konkurrenter.


1. Vi undviker mellanhänder och grossister.

Vi har ett nära samarbete med de ledande tillverkarna/fabrikerna i världen. Vi undviker att köpa våra produkter från grossister, agenter eller mellanhänder. På detta sätt har vi alltid låga inköpspriser. Varje extra försäljningsled ger extra kostnader för dig som kund, dvs att du måste betala dessa leds alla kostnader, på swedmart slipper du detta.

2. Tillverkaren utvecklar och designar produkterna.

Vi låter leverantören stå för grunddesign och övriga kostnader som innebär att ta fram en modells utseende och funktion, vi utvecklar modellen sedan inom egen regi för att kunden ska få bästa möjliga funktion och design. På detta sätt sparar vi flera procent som i sin tur leder att vi inte behöver höja våra priser.

3. Vi köper alltid in i stora volymer.

Vi köper alltid in i stora volymer och håller produkterna i eget central lager. När vi köper in i stora volymer får vi alltid ett lägre pris av leverantören, än om vi köper få i många omgångar, i sin tur leder detta att vi kan ha lägre priser på våra produkter till dig som kund. Genom att köpa stort kan vi sänka priserna.

4. Låga drift- och omkostnader.

Vi väljer att ha lite "sämre" läge på vårt lager och butik, istället når vi ut till hela Sveriges befolkning via vår näthandel. Detta innebär lägre kostnader för oss som företag, vilket gör att vi kan ha lägre priser till dig som kund.

18.206.177.17

Hjälp oss att bli bättre!
Hur bra är vårt badrumssortiment?
Vet Ej
Hur bra är vår hemsida?
Vet Ej
Hur bra är vår kundtjänst?
Vet Ej
Övrig information:
Tack för din feedback!
Har du en fråga?

Vanliga frågor