Open Daily 8:00 to 22:00
Hey! Our experts are ready to answer your questions
Monday - Friday : 10:00 to 18:00
Saturday : Close
Sunday : Close

Martin svart höger Massagebadkar

sw880sh

Tillgänglighet: i lager (2 st.)

12 930 :-

  • Pneumatisk switch

  • Placeras höger

    Leveranstid: 4-7 arbetsdagar
Den valda artikeln har en leveranstid på 4-7 arbetsdagar och levereras normalt mellan torsdag 5 november 2020 och om du beställer idag. Hemleverans sker normalt vardagar mellan 08:00 och 18:00 till närmaste port, grind eller garageuppfart. Tiden beror på var i landet du bor.

Leveranstiden på hemsidan är preliminär och du som kund kommer att bli aviserad per telefon av transportföretaget dagarna innan leverans. Du får då mer exakt information om leveransdag och tid. Du kommer då överens med transportföretaget om ett tidsintervall (ej exakt tidpunkt).

Produktbeskrivning

Detaljer

Exklusivt och rymligt hörnbadkar med skön massagefunktion och snyggt designat vågmönster på fronten. Badkaret är utrustat med allt du behöver för ett riktigt härligt massagebad - inklusive handdusch, blandare, sittplats på sidan och ett lyxigt nackstöd. Praktisk pneumatisk switch för manuell styrning av badkarets funktioner.

Badkaret är tillverkat av glasfiberförstärkt akryl, som är ett behagligt och slitstarkt material som håller värmen längre än traditionella badkar. Skulle repa eller skada uppstå kan det enkelt slipas och poleras. Akryl tappar inte heller färgen eller gulnar efter några år. Hög kvalité och standard till ett oslagbart pris! och ett lyxigt nackstöd. Praktisk pneumatisk switch för manuell styrning av badkarets funktioner.

Observera att badkaret inte har kjolsidor på lång- och kortsidan som står mot väggen. Välj därför höger- eller vänsterutförande beroende på hur du önskar placera badkaret i ditt badrum.

Ladda ned manual

View Filesw880H Martin höger massagebadkar manual    Size: (882.97 KB)

Mer information

Mer information

Sammanfattning av produkten Exklusivt och rymligt hörnbadkar med skön massagefunktion och snyggt designat vågmönster på fronten. Badkaret är utrustat med allt du behöver för ett riktigt härligt massagebad!
Modell Massage/bubbelbadkar
Inbyggd blandare Ja (termostatblandare, handdusch och omkopplare)
Vattenfallskran Nej
Massagemunstycken 6 st stora vattenjets
Material Glasfiberförstärkt akryl. Ram i rostfritt stål
Färg badkar Svart
Längd 150 cm
Bredd 100 cm
Höjd 59 cm
Andra mått Se ritning
Vikt 68 kg
Vattenkapacitet 160 Liter
Vattenpump 1,0 hp.
Luftpump Nej
Värmare Nej
Kontrollpanel Nej, men badkaret har en luftregulator för justering av massagestyrka och en pneumatisk switch för att sätta på vattenmassagen
Nackstöd Ja (1 st)
Undervattensbelysning Nej
Radiofunktion Nej
Ozon-rengöring Nej
Fötter Ja, justerbara
Elinstallation Typ av ström: 220V, Typ av säkring: 10 Ampere, Enfas
Rengöring Använd rengöringsmedel för att underhålla och rengöra badkaret. Det bör innehålla klortabletter och desinficeringsvätska. Rengör badkaret regelbundet för att hålla karet rent från bakterier.
Information om vattenmassage Vattenmassage består av cirkulerande vatten som masserar kroppen med roterande munstycke. Luftmassage kallas också för "soft massage". Det sker genom att man får luft från en kompressor och luften sprids i ett antal små munstycken i botten av karet.
Bra att veta Inkakling rekommenderas ej i servicehänseende.

Recensioner

TOPP 10

Adrian höger Massagebadkar

Adrian höger Massagebadkar

sw930

13 390 :-
Henrik Massagebadkar

Henrik Massagebadkar

sw882

12 930 :-
34.201.9.19

Hjälp oss att bli bättre!
Hur bra är vårt badrumssortiment?
Vet Ej
Hur bra är vår hemsida?
Vet Ej
Hur bra är vår kundtjänst?
Vet Ej
Övrig information:
Tack för din feedback!
Har du en fråga?

Vanliga frågor