Open Daily 8:00 to 22:00
Hey! Our experts are ready to answer your questions
Monday - Friday : 10:00 to 18:00
Saturday : Close
Sunday : Close

Luis Badkar

sw1202

Tillgänglighet: i lager (7 st.)

2 830 :-

  • För inbyggnad

  • Glasfiberförstärkt

    Leveranstid: 4-7 arbetsdagar
Den valda artikeln har en leveranstid på 4-7 arbetsdagar och levereras normalt mellan torsdag 3 december 2020 och om du beställer idag. Hemleverans sker normalt vardagar mellan 08:00 och 18:00 till närmaste port, grind eller garageuppfart. Tiden beror på var i landet du bor.

Leveranstiden på hemsidan är preliminär och du som kund kommer att bli aviserad per telefon av transportföretaget dagarna innan leverans. Du får då mer exakt information om leveransdag och tid. Du kommer då överens med transportföretaget om ett tidsintervall (ej exakt tidpunkt).

Produktbeskrivning

Detaljer

Elegant badkar för inbyggnad i snygg rektangulär design. Passar utmärkt för dig som vill bygga in ett riktigt modernt och högkvalitativt badkar. Badkaret är tillverkat av glasfiberförstärkt akryl, som är ett behagligt och slitstarkt material som håller värmen längre än andra material. Skulle repa eller skada uppstå kan det enkelt slipas och poleras. Akryl tappar inte heller färgen och gulnar inte efter några år. Hög kvalité och standard till ett oslagbart pris!

Bottenventil måste beställas separat. Du hittar bottenventilen RB129 här till höger på sidan eller under fliken "Tillbehör".

Mer information

Mer information

Sammanfattning av produkten Elegant badkar för inbyggnad i snygg rektangulär design. Passar utmärkt för dig som vill bygga in ett riktigt modernt och högkvalitativt badkar
Modell Inbyggnadsbadkar
Inbyggd blandare Nej
Material Glasfiberförstärkt akryl
Färg badkar Vit
Längd 168 cm
Bredd 75 cm
Höjd 45 cm
Andra mått Se ritning
Vikt 24 kg
Vattenkapacitet 245 Liter
Fötter Nej
Rengöring Rengör med fuktad trasa eller mycket milt rengöringsmedel. För en fin glans används polermedel eller bilvax utan slipande effekt. Använd aldrig syror, ammoniak, starka rengöringsmedel, slipande medel eller kaustiksoda.
Bra att veta Till badkaret behövs en bottenventil som måste beställas separat. Du hittar bottenventilen RB129 här till höger på sidan eller under fliken "Tillbehör".

Recensioner

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Oscar Sargblandare

Oscar Sargblandare

sw300

4 920 :-
3.94.21.209

Hjälp oss att bli bättre!
Hur bra är vårt badrumssortiment?
Vet Ej
Hur bra är vår hemsida?
Vet Ej
Hur bra är vår kundtjänst?
Vet Ej
Övrig information:
Tack för din feedback!
Har du en fråga?

Vanliga frågor