Open Daily 8:00 to 22:00
Hey! Our experts are ready to answer your questions
Monday - Friday : 10:00 to 18:00
Saturday : 11:00 to 16:00
Sunday : Close

INTEGRITETSPOLICY

Allmänt

Denna policy beskriver vilken information Swedmart samlar in och i vilket syfte samt hur vi hanterar denna.

Swedmart värnar om din personliga integritet och strävar alltid efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt och i enlighet med de regelverk som finns för hantering av personuppgifter. I samband med att du godkänner våra allmänna villkor, i samband med ett köp på vår webbplats, så samtycker du även till denna integritetspolicy och hantering av dina personuppgifter enligt nedan.

Swedmart (Swedmart AB),556837-5462, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vilka personuppgifter hanterar vi?

Vid ett köp är de personuppgifter som Swedmart behandlar ditt namn, e-postadress, köp- och orderhistorik, betal- och kreditkortsnummer, leveransadress, IP-adress och telefonnummer. Vi behandlar även ditt personnummer på uppdrag eller krav från betalnings- och kreditföretag, såsom Klarna, som behöver detta för att kunna göra kreditupplysningar.

Vid besök på vår hemsida samlar vi även in cookies i syfte att ge dig en så bra upplevelse som möjligt på vår hemsida.

Uppgifterna kan komma att användas för att analysera köpvanor och för att vi ska kunna tillhandahålla en så bra köpupplevelse som möjligt och förse dig med relevant information. Uppgifterna kan vidare komma att användas för direktmarknadsföring, identifikation, undersökningar och för statistiska ändamål. De kan även komma att användas för utskick av e-post, post och sms om du inte motsatt dig detta.

Dina personuppgifter kan även komma att samköras med andra register. De kan komma att delas med samarbetspartners i form av tillhandahållare av betalningstjänster och kreditföretag vid betalning och kreditupplysning. Swedmart iakttar alltid största möjliga försiktighet vid hanteringen av dina personuppgifter och följer de lagar och föreskrifter som råder gällande hantering av personuppgifter.

Vid en eventuell försäljning av hela eller delar av Swedmart AB kan dina personuppgifter komma att lämnas ut till förvärvande bolag.

Tillgång till, uppdatering och korrigering av dina personuppgifter

Du som kund har enligt personuppgiftslagstiftningen rätt att en gång per år kostnadsfritt få besked om vilka personuppgifter som vi sparar om dig. För att få tillgång till denna information skall du skriftligen begära ut dina uppgifter. Begäran ska enligt gällande personuppgiftslagstiftning skickas in underskriven av dig per post till den adress som anges på Swedmarts hemsida. Den kan alltså inte skickas per e-post. Swedmart kommer ej att skicka ut marknadsföringsinformation till dig om du inte gett ditt samtycke till det.

Sparande av personuppgifter

Swedmart sparar dina uppgifter så länge det är nödvändigt för att fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund med hänsyn till bland annat leverans och garantiåtaganden. Swedmart sparar ej uppgifter längre än vad de lagar och regler tillåter oss att spara personuppgifter.

Externa länkar

Swedmart länkar i vissa fall ut till andra webbplatser. Denna integritetspolicy gäller endast Swedmarts hemsida. Swedmart råder ej över, eller ansvarar för, hur externa webbplatser hanterar dina personuppgifter.

Cookies

På Swedmart används så kallade cookies. Cookies är en liten textbaserad fil som lagras på besökarens dator och som gör det möjligt att följa vad besökaren gör på hemsidan. Det finns två olika typer av cookies. En permanent cookie ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid och en sessionscookie som tillfälligt lagras i datorns minne under den tid som besökaren är inne på webbsidan. Den senare försvinner när du stänger ned din webbläsare.

Cookies används för att förbättra besökarens upplevelse och gör det möjligt att anpassa webbplatsen för besökarens bästa upplevelse och hjälpa till att hålla reda på vad besökaren lagt i sin varukorg, administrera ditt köp och avgöra om kunden är inloggad eller inte. Den permanenta cookien används för att lagra personliga inställningar så att besökaren slipper göra samma val varje gång denna besöker webbplatsen som exempelvis: logga in, utseendepreferenser och liknande samt för att samla in statistik för hur besökare rör sig på webbplatsen.

När du godkänner denna integritetspolicy så samtycker du till behandlingen av cookies. Det finns möjlighet att stänga av cookies i din webbläsare. Hur du går tillväga framgår av dina hjälpsidor i din webbläsare. Viktigt att veta är att om du stänger av cookies så kommer det inte gå att genomföra köp på Swedmarts hemsida.

54.196.103.26

Hjälp oss att bli bättre!
Hur bra är vårt badrumssortiment?
Vet Ej
Hur bra är vår hemsida?
Vet Ej
Hur bra är vår kundtjänst?
Vet Ej
Övrig information:
Tack för din feedback!
Har du en fråga?