Open Daily 8:00 to 22:00
Hey! Our experts are ready to answer your questions
Monday - Friday : 10:00 to 18:00
Saturday : Close
Sunday : Close

Nova 120 cm Bänkskiva till tvättställ

sw998

Tillgänglighet: i lager (10 st.)

5 310 :-

  • Bänkskiva

  • Gjutmarmor

    Leveranstid: 4-7 arbetsdagar
Den valda artikeln har en leveranstid på 4-7 arbetsdagar och levereras normalt mellan tisdag 26 januari 2021 och fredag 29 januari 2021 om du beställer idag. Hemleverans sker normalt vardagar mellan 08:00 och 18:00 till närmaste port, grind eller garageuppfart. Tiden beror på var i landet du bor.

Leveranstiden på hemsidan är preliminär och du som kund kommer att bli aviserad per telefon av transportföretaget dagarna innan leverans. Du får då mer exakt information om leveransdag och tid. Du kommer då överens med transportföretaget om ett tidsintervall (ej exakt tidpunkt).

Produktbeskrivning

Detaljer

Stilfull vit bänkskiva till tvättställ, gjord i högblank lyxig gjutmarmor. Elegant rektangulär form som ger ett modernt intryck i badrummet. Häng upp dina handdukar i spåren på långsidan - både praktiskt och snyggt!

OBS: Tvättstället på bilderna ingår inte. Skivan har hål för tvättställets bottenventil men inte hål för blandare. Blandaren placeras bakom skivan eller i tvättställets blandarhål.

Mer information

Mer information

Sammanfattning av produkten Stilfull vit bänkskiva till tvättställ, gjord i högblank lyxig gjutmarmor. Med handdukshängare!
Material Gjutmarmor
Färg Vit
Blandarhål Nej
Överfyllnadsskydd Nej
Bredd 120 cm
Höjd 12 cm
Djup 40 cm
Andra mått -
Vikt -
Bra att veta Tvättstället på bilderna ingår inte. Skivan har hål för tvättställets bottenventil men inte hål för blandare. Blandaren placeras bakom skivan eller i tvättställets blandarhål.

Recensioner

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

18.234.247.75

Hjälp oss att bli bättre!
Hur bra är vårt badrumssortiment?
Vet Ej
Hur bra är vår hemsida?
Vet Ej
Hur bra är vår kundtjänst?
Vet Ej
Övrig information:
Tack för din feedback!
Har du en fråga?

Vanliga frågor