Open Daily 8:00 to 22:00
Hey! Our experts are ready to answer your questions
Monday - Friday : 10:00 to 18:00
Saturday : Close
Sunday : Close

Elsa Duschset

sw378

Tillgänglighet: i lager (3 st.)

4 990 :-

  • För inbyggnad

  • Hand- och takdusch

    Leveranstid: 4-7 arbetsdagar
Den valda artikeln har en leveranstid på 4-7 arbetsdagar och levereras normalt mellan onsdag 9 december 2020 och om du beställer idag. Hemleverans sker normalt vardagar mellan 08:00 och 18:00 till närmaste port, grind eller garageuppfart. Tiden beror på var i landet du bor.

Leveranstiden på hemsidan är preliminär och du som kund kommer att bli aviserad per telefon av transportföretaget dagarna innan leverans. Du får då mer exakt information om leveransdag och tid. Du kommer då överens med transportföretaget om ett tidsintervall (ej exakt tidpunkt).

Produktbeskrivning

Detaljer

Stilrent och snyggt designat duschset för inbyggnad. Komplett set med behändig handdusch, bred takdusch och blandare - allt i läcker förkromad mässing. Perfekt för det moderna badrummet!

Det finns två installationsvarianter av duschset för inbyggnad. Den ena metoden innebär att man sätter en låda runt blandaren som byggs in i väggen. Då krävs ingen inspektionslucka och metoden är så kallad "säker-vatten-godkänd". Vid den andra typen av installation används ingen låda och då krävs inspektionslucka. I båda fallen är det viktigt att installationen utförs av en fackman. I det här paketet medföljer inte låda eller kopplingsslangar eftersom det rekommenderade är att dessa inhandlas av fackmannen.

Ladda ned manual

View Filesw378 Elsa duschset manual    Size: (236.07 KB)

Mer information

Mer information

Sammanfattning av produkten Stilrent och snyggt designat duschset för inbyggnad. Komplett set med handdusch, takdusch och blandare.
Material Förkromad mässing.
Färg Krom
Bredd Se ritning
Höjd Se ritning
Djup Se ritning
Andra mått -
Vikt -
Bra att veta I det här paketet medföljer inte låda eller kopplingsslangar eftersom det rekommenderade är att dessa inhandlas av fackmannen som utför installatinen.

Recensioner

TOPP 10

Boden svart Duschhörna

Boden svart Duschhörna

sw1392-1394

Börjar på: 1 240 :-

Bollnäs 70 cm Duschhörna

Bollnäs 70 cm Duschhörna

sw616

Börjar på: 1 380 :-

3.237.67.179

Hjälp oss att bli bättre!
Hur bra är vårt badrumssortiment?
Vet Ej
Hur bra är vår hemsida?
Vet Ej
Hur bra är vår kundtjänst?
Vet Ej
Övrig information:
Tack för din feedback!
Har du en fråga?

Vanliga frågor