Open Daily 8:00 to 22:00
Hey! Our experts are ready to answer your questions
Monday - Friday : 10:00 to 18:00
Saturday : Close
Sunday : Close

Adrian höger Massagebadkar

sw930

Tillgänglighet: i lager (6 st.)

13 390 :-

  • Smidig storlek

  • Placeras höger

    Leveranstid: 4-7 arbetsdagar
Den valda artikeln har en leveranstid på 4-7 arbetsdagar och levereras normalt mellan torsdag 20 maj 2021 och tisdag 25 maj 2021 om du beställer idag. Hemleverans sker normalt vardagar mellan 08:00 och 18:00 till närmaste port, grind eller garageuppfart. Tiden beror på var i landet du bor.

Leveranstiden på hemsidan är preliminär och du som kund kommer att bli aviserad per telefon av transportföretaget dagarna innan leverans. Du får då mer exakt information om leveransdag och tid. Du kommer då överens med transportföretaget om ett tidsintervall (ej exakt tidpunkt).

Produktbeskrivning

Detaljer

Enkelt, modernt och elegant badkar med skön och avslappnande massagefunktion. Massagefunktionen är manuellt styrd via en switch. Liten och smidig storlek som passar perfekt för en person! Adrian massagebadkar har massage på sidorna och även 6 munstycken i botten, vilket är ett extra mervärde jämfört med andra badkar i samma prisklass.

Badkaret är tillverkat av glasfiberförstärkt akryl, som är ett behagligt och slitstarkt material som håller värmen längre än traditionella badkar. Skulle repa eller skada uppstå kan det enkelt slipas och poleras. Akryl tappar inte heller färgen eller gulnar efter några år. Hög kvalité och standard till ett oslagbart pris!

Observera att badkaret inte har kjolsidor på lång- och kortsidan som står mot väggen. Välj därför höger- eller vänsterutförande beroende på hur du önskar placera badkaret i ditt badrum.

Ladda ned manual

View Filesw930-sw931 Adrian massagebadkar manual    Size: (3 MB)

Mer information

Mer information

Sammanfattning av produkten Enkelt, modernt och elegant badkar med skön och avslappnande massagefunktion. Massagefunktionen är manuellt styrd via en switch. Liten och smidig storlek som passar perfekt för en person!
Modell Massage/bubbelbadkar
Inbyggd blandare Ja (termostatblandare, handdusch och omkopplare)
Vattenfallskran Ja
Massagemunstycken 5 stora vattenjets och 12 små vattenjets
Material Glasfiberförstärkt akryl. Ram i rostfritt stål
Färg badkar Vit
Längd 170 cm
Bredd 80 cm
Höjd 63 cm
Andra mått Se ritning
Vikt 51 kg
Vattenkapacitet 275 Liter.
Vattenpump 1,0 hp.
Luftpump Nej
Värmare Nej
Kontrollpanel Nej, men badkaret har en luftregulator för justering av massagestyrka och en pneumatisk switch för att sätta på vattenmassagen
Nackstöd Ja (1 st)
Undervattensbelysning Nej
Radiofunktion Nej
Ozon-rengöring Nej
Fötter Ja, justerbara
Elinstallation Typ av ström: 220V, Typ av säkring: 10 Ampere, Enfas
Rengöring Använd rengöringsmedel för att underhålla och rengöra badkaret. Det bör innehålla klortabletter och desinficeringsvätska. Rengör badkaret regelbundet för att hålla karet rent från bakterier.
Information om vattenmassage Vattenmassage består av cirkulerande vatten som masserar kroppen med roterande munstycke. Luftmassage kallas också för "soft massage". Det sker genom att man får luft från en kompressor och luften sprids i ett antal små munstycken i botten av karet.
Bra att veta Inkakling rekommenderas ej i servicehänseende.

Recensioner

TOPP 10

Adrian höger Massagebadkar

Adrian höger Massagebadkar

sw930

13 390 :-
Henrik Massagebadkar

Henrik Massagebadkar

sw882

12 930 :-
3.238.173.209

Hjälp oss att bli bättre!
Hur bra är vårt badrumssortiment?
Vet Ej
Hur bra är vår hemsida?
Vet Ej
Hur bra är vår kundtjänst?
Vet Ej
Övrig information:
Tack för din feedback!
Har du en fråga?

Vanliga frågor